Barion Pixel

Používaním našej webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie podľa pravidiel používania súborov cookie.

Súhlasím
Menu

Youtube videá

Bonluo Elegantná čierna kabelka doplnená kamienkami, veľkosť (28 x 13 x 4 cm)

Cena:
€ 23.00
€ 16.00
Očakávané doručenie: 19 september 2024
Model: CH-021853-BLACK
Dostupnosť: na sklade

Veľkosť: 28 x 13 x 4 cm

Dĺžka reťaze: 115 cm

Farba
Množstvo:kus

Popis

Objavte eleganciu a sofistikovanosť v skutočne pozoruhodnej taške doplnenej kamienkami, ktorá vyžaruje lesk a sofistikovanosť v každom detaile. Táto taška je vyjadrením modernej ženskosti, spája funkčnosť so skvelým dizajnom. Majstrovsky vyrobená z vysoko kvalitných materiálov je taška dokončená s dôrazom na detail a ponúka luxusný a exkluzívny pocit. Zručne naaranžované kamienky dodávajú lesk a pôvab a podčiarkujú eleganciu každého okamihu, keď ho nosíte.

Táto taška s priestrannou priehradkou vám dáva možnosť starostlivo uložiť všetky dôležité veci. Či už sú to vaše kľúče, mobilný telefón alebo obľúbené make-up produkty, taška zaisťuje organizáciu a dostupnosť. Či už si ju vezmete na obchodné stretnutie, luxusnú večeru alebo špeciálnu udalosť, táto taška určite doplní akýkoľvek outfit. je to sofistikovaný a distingvovaný vzduch. Je čas zažiariť v každom okamihu s touto elegantnou taškou doplnenou kamienkami, ktorá upúta a zaujme svojou neodolateľnou rafinovanosťou.

INFORMÁCIE

Výrobky sa merajú ručne, preto sa môže vyskytnúť menšia odchýlka v rozmeroch (maximálne +/- 1-2 cm). V závislosti od nastavenia obrazovky sa farba výrobkov môže mierne líšiť od tej, ktorú vidíte na monitore.
Tašky s dopravou zdarma tašky objednané v hodnote nad 60 EUR
Kufor s dopravou zdarma kufre objednané v hodnote nad 80 EUR
Výmena a vrátenie do 14 dní od obdržania produktu.
Rýchle doručenie na území Slovenska 1-2 pracovné dni od spracovania objednávky
Zákaznícka linka +421 2 330 706 84

Všetky hodnotenia Bonluo.sk