Barion Pixel

Používaním našej webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie podľa pravidiel používania súborov cookie.

Súhlasím
Menu

Červená kabelka Bonluo z prémiovej štiepanej hovädzej kože Veľkosť (21*30*14cm) prémiová kvalita

Cena:
€ 64.00
€ 51.00
Očakávané doručenie: 11 september 2024
Model: CH-SX-2833-RED
Dostupnosť: Nie je na sklade

Delená hovädzia koža (význam): Taška z štiepanej hovädzej kože sa týka typu kože, ktorá pochádza zo spodnej vrstvy hovädzej kože. Štiepaná koža sa získava oddelením vrchnej a spodnej vrstvy kože počas procesu rezania.

Veľkosť: 21*30*14cm

Výška rukoväte: 13,5 cm

Odnímateľný ramenný popruh: 110 cm

Farba
 

Popis

Objavte eleganciu a funkčnosť v kabelke na jedno rameno, ktorá je vyrobená z najkvalitnejšej štiepanej hovädzej kože. Táto taška zaujme nielen svojim prepracovaným dizajnom, ale ponúka aj veľkorysý a organizovaný priestor pre všetky vaše nevyhnutnosti.

Vďaka dvom priestranným priehradkám budete mať dostatok miesta, aby ste mali svoje veci usporiadané a po ruke. Taška je vybavená dvoma otvorenými vreckami, ktoré sú ideálne na veci, ktoré často používate, a vreckom na zips pre väčšiu bezpečnosť cenností.

Pre väčšiu všestrannosť je taška vybavená pripojiteľným ramenným popruhom, ktorý vám umožní ľahko ju nosiť v ruke alebo cez rameno, v závislosti od vašich preferencií a každodenných potrieb.

Vyberte si túto tašku cez rameno z štiepanej hovädzej kože a vychutnajte si módny doplnok, ktorý spája štýl s užitočnosťou a je ideálny na každú príležitosť.

INFORMÁCIE

Výrobky sa merajú ručne, preto sa môže vyskytnúť menšia odchýlka v rozmeroch (maximálne +/- 1-2 cm). V závislosti od nastavenia obrazovky sa farba výrobkov môže mierne líšiť od tej, ktorú vidíte na monitore.
Tašky s dopravou zdarma tašky objednané v hodnote nad 60 EUR
Kufor s dopravou zdarma kufre objednané v hodnote nad 80 EUR
Výmena a vrátenie do 14 dní od obdržania produktu.
Rýchle doručenie na území Slovenska 1-2 pracovné dni od spracovania objednávky
Zákaznícka linka +421 2 330 706 84

Všetky hodnotenia Bonluo.sk