Barion Pixel

Používaním našej webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie podľa pravidiel používania súborov cookie.

Súhlasím
Menu

Čierna kabelka cez rameno z PU kože prémiovej kvality

Cena:
€ 43.00
€ 34.00
Očakávané doručenie: 19 september 2024
Model: C-AK-AK812-3B-BLACK
Dostupnosť: Nie je na sklade

Rozmery: 25*35*13cm

Táto taška je vyrobená z vysoko kvalitnej pranej PU kože, je pružná, ľahká, trvácna a odolná voči poškriabaniu a roztrhnutiu. Je mäkký a pohodlný, takže je ideálny na každodenné použitie.

Farba
 

Popis

Táto všestranná a štýlová taška cez rameno je ideálna na každú príležitosť a vďaka odnímateľnému popruhu ponúka možnosti nosenia v ruke aj cez rameno. Jeho praktický a priestranný dizajn obsahuje dve hlavné priehradky, prvá priehradka je veľkorysá a obsahuje malé vrecko na zips, ideálne na uloženie cenností, ako sú kľúče alebo peňaženka.Druhá priehradka, rovnako priestranná, má dve malé otvorené vrecká, ideálne pre váš mobilný telefón, perá alebo iné položky s rýchlym prístupom.

Na vonkajšej strane tašky je niekoľko malých vreciek, ktoré poskytujú ďalší úložný priestor a umožňujú efektívne usporiadanie základných vecí. Táto taška je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov, ktoré zaisťujú odolnosť a moderný vzhľad. Či už sa nosí cez rameno alebo crossbody, táto taška spája funkčnosť so štýlom, vďaka čomu je ideálnym doplnkom každého šatníka.

INFORMÁCIE

Výrobky sa merajú ručne, preto sa môže vyskytnúť menšia odchýlka v rozmeroch (maximálne +/- 1-2 cm). V závislosti od nastavenia obrazovky sa farba výrobkov môže mierne líšiť od tej, ktorú vidíte na monitore.
Tašky s dopravou zdarma tašky objednané v hodnote nad 60 EUR
Kufor s dopravou zdarma kufre objednané v hodnote nad 80 EUR
Výmena a vrátenie do 14 dní od obdržania produktu.
Rýchle doručenie na území Slovenska 1-2 pracovné dni od spracovania objednávky
Zákaznícka linka +421 2 330 706 84

Všetky hodnotenia Bonluo.sk