Barion Pixel

Používaním našej webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie podľa pravidiel používania súborov cookie.

Súhlasím
Menu

Youtube videá

Čierny fosforeskujúci multifunkčný vodotesný batoh s bezpečnostným kódom a USB priestorom veľkosť (47*31*21cm) Bonluo

Cena:
€ 75.00
€ 60.00
Očakávané doručenie: 24 október 2024
Model: C-HD-7572-BLACK
Dostupnosť: Nie je na sklade

Materiál: Vodotesný

Veľkosť: 47*31*21

Popruhy: nastaviteľné

Farba
 

Popis

Objavte ideálny multifunkčný batoh pre váš aktívny a moderný životný štýl! Tento batoh je vyrobený z vysoko kvalitného nepremokavého materiálu a je navrhnutý tak, aby ochránil vaše veci za každého počasia.

Hlavné rysy:
Vodotesný materiál: Batoh je vyrobený z odolného a vodeodolného materiálu, poskytuje vynikajúcu ochranu pred dažďom a vlhkosťou a udržuje vaše vybavenie v suchu a bezpečí.
Kódový bezpečnostný systém: Pre väčšiu bezpečnosť je batoh vybavený integrovaným kódom, ktorý vám dáva pokoj, že vaše osobné veci sú chránené pred krádežou.
Integrovaný port USB: Batoh je vybavený externým portom USB a umožňuje vám nabíjať mobilné zariadenia na cestách bez toho, aby ste museli hľadať zásuvku. Pripojte svoju powerbanku do batohu a užívajte si neustálu energiu, nech ste kdekoľvek.
Priehradka na notebook: Batoh má vyhradenú priehradku na notebook, polstrovanú a dobre chránenú, takže môžete bezpečne a pohodlne nosiť svoje základné elektronické zariadenie.
Viac vreciek: Usporiadajte si všetko príslušenstvo a osobné veci efektívne pomocou mnohých vnútorných a vonkajších vreciek. Či už sú to dokumenty, knihy, perá alebo iné pomôcky, všetko si nájde svoje dokonalé miesto.
Ergonomický dizajn: Batoh je navrhnutý pre maximálne pohodlie s nastaviteľnými a polstrovanými ramennými popruhmi, ako aj ergonomicky odvetraným chrbtom, ktorý znižuje tlak a poskytuje vám primeranú oporu pri dlhšom nosení.
Batoh je možné pripevniť k kufru pomocou pásky na zadnej strane.

INFORMÁCIE

Výrobky sa merajú ručne, preto sa môže vyskytnúť menšia odchýlka v rozmeroch (maximálne +/- 1-2 cm). V závislosti od nastavenia obrazovky sa farba výrobkov môže mierne líšiť od tej, ktorú vidíte na monitore.
Tašky s dopravou zdarma tašky objednané v hodnote nad 60 EUR
Kufor s dopravou zdarma kufre objednané v hodnote nad 80 EUR
Výmena a vrátenie do 14 dní od obdržania produktu.
Rýchle doručenie na území Slovenska 1-2 pracovné dni od spracovania objednávky
Zákaznícka linka +421 2 330 706 84

Všetky hodnotenia Bonluo.sk