Barion Pixel

Používaním našej webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie podľa pravidiel používania súborov cookie.

Súhlasím
Menu

Youtube videá

Čierny multifunkčný rozšíriteľný vákuový batoh Bonluo prémiovej kvality s rozmermi 49*32*15cm

Cena:
€ 147.00
€ 117.00
Očakávané doručenie: 19 september 2024
Model: C-TW-7757-BLACK
Dostupnosť: na sklade

Rozmery: 49*32*15cm

Rozšíriteľný  + 5 cm

Maximálna veľkosť notebooku 17 palcov

Farba
 
Množstvo:kus

Popis

Tento multifunkčný rozšíriteľný vákuový batoh je navrhnutý tak, aby vyhovoval potrebám tých, ktorí sú stále v pohybe, pričom dokonale kombinuje užitočnosť a moderný dizajn. Tento batoh vyrobený z vysoko kvalitného nepremokavého materiálu účinne ochráni vaše zariadenia a osobné veci pred poveternostnými vplyvmi. So špeciálnou priehradkou pre notebooky do 17 palcov ponúka bezpečnú a pohodlnú ochranu vášho zariadenia.

Rozšíriteľná funkcia vysávania vám umožňuje prispôsobiť vnútorný priestor vašim potrebám a ponúka maximálnu flexibilitu, či už potrebujete viac miesta na oblečenie, dokumenty alebo iné vybavenie. Súčasťou batohu je aj inteligentný systém uchytenia vozíka, ktorý uľahčuje prepravu počas výletov.

Ergonomický dizajn a nastaviteľné popruhy zaisťujú celodenné pohodlie, zatiaľ čo viacero vreciek vrátane vyhradených vreciek na pomôcky a príslušenstvo vám umožní efektívne organizovať veci. Tento batoh je ideálnym spoločníkom na cestovanie aj každodenné použitie, pričom kombinuje funkčnosť s moderným a odolným štýlom.

INFORMÁCIE

Výrobky sa merajú ručne, preto sa môže vyskytnúť menšia odchýlka v rozmeroch (maximálne +/- 1-2 cm). V závislosti od nastavenia obrazovky sa farba výrobkov môže mierne líšiť od tej, ktorú vidíte na monitore.
Tašky s dopravou zdarma tašky objednané v hodnote nad 60 EUR
Kufor s dopravou zdarma kufre objednané v hodnote nad 80 EUR
Výmena a vrátenie do 14 dní od obdržania produktu.
Rýchle doručenie na území Slovenska 1-2 pracovné dni od spracovania objednávky
Zákaznícka linka +421 2 330 706 84

Všetky hodnotenia Bonluo.sk