Barion Pixel

Používaním našej webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie podľa pravidiel používania súborov cookie.

Súhlasím
Menu

Jorita Dámska červená peňaženka z pravej kože veľkej veľkosti prémiovej kvality (20*11*4cm)

Cena:
€ 52.00
€ 41.00
Očakávané doručenie: 24 október 2024
Model: XN-L829012-RED
Dostupnosť: Nie je na sklade

Veľkosť: 20 x 11 x 4 cm

Materiál: prírodná koža

Dĺžka náramku: 20 cm

Farba
Tmavo červená

Popis

Lakovaná peňaženka z pravej kože vyžaruje eleganciu a sofistikovanosť jemným a sofistikovaným spôsobom. Táto peňaženka, vyrobená s dôrazom na detail, predstavuje dokonalú kombináciu funkčnosti a estetiky. Vysokokvalitná prírodná koža dodáva doplnku hladkú textúru a vynikajúcu odolnosť a lakovaný povrch dodáva extra lesk a luxus. Dizajn peňaženky je jednoduchý a ergonomický, zdôrazňuje čisté línie a dobre definované kontúry. Lakovaný povrch prináša prvok elegancie, jemným spôsobom odráža svetlo, zvýrazňuje kvalitu a zmysel pre detail.

Vnútro peňaženky je prehľadné a praktické a ponúka veľkorysý priestor na karty, bankovky a mince. Dobre premyslené priehradky umožňujú efektívnu organizáciu osobných vecí pri zachovaní štíhleho profilu. Vnútorné detaily ako jemné prešívanie a priehradka na mince na zips dodávajú funkčnosť a odolnosť. Pomocou pripínateľného popruhu sa dá nosiť aj na zápästí bez toho, aby ste so sebou museli nosiť všetky nedôležité predmety.

Peňaženka je chránená RFID (Radio Frequency IDentification), čo je rádiofrekvenčná technológia slúžiaca na automatickú identifikáciu a dátovú komunikáciu, ktorá sa používa v bankových kartách, prístupových kartách a občianskych preukazoch. Peňaženka má zabudovanú RFID blokovaciu fóliu, ktorá zabraňuje krádeži vašich dát uložených na čipe, takže bankové karty a občianske preukazy vložené do peňaženky sú v bezpečí.

INFORMÁCIE

Výrobky sa merajú ručne, preto sa môže vyskytnúť menšia odchýlka v rozmeroch (maximálne +/- 1-2 cm). V závislosti od nastavenia obrazovky sa farba výrobkov môže mierne líšiť od tej, ktorú vidíte na monitore.
Tašky s dopravou zdarma tašky objednané v hodnote nad 60 EUR
Kufor s dopravou zdarma kufre objednané v hodnote nad 80 EUR
Výmena a vrátenie do 14 dní od obdržania produktu.
Rýchle doručenie na území Slovenska 1-2 pracovné dni od spracovania objednávky
Zákaznícka linka +421 2 330 706 84

Všetky hodnotenia Bonluo.sk