Barion Pixel

Používaním našej webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie podľa pravidiel používania súborov cookie.

Súhlasím
Menu

Sivý kabínový kufor s odnímateľnými kolieskami vyrobený z textilného materiálu Veľkosť Wizz-air (56 x 37 x 17,5 cm s kolieskami)

Cena:
€ 57.00
€ 33.00
Očakávané doručenie: 19 september 2024
Model: XTD902-GREY-S
Dostupnosť: na sklade

Veľkosť s kolieskami: 56x37x17,5 cm

Veľkosť bez kolies: 52x37x17,5cm

S odnímateľnými kolesami

Nastaviteľná rukoväť v dvoch výškových stupňoch, celková výška s kolieskami a rukoväťou predĺženou maximálne na 100 cm

Materiál: Textil

Aká veľkosť by bola najlepšia pozri tu
Farba
Množstvo:kus

Popis

Jeho dômyselný dizajn zahŕňa odnímateľné kolieska, čo vám dáva všestrannosť používať kufor s kolieskami alebo bez nich, v závislosti od vašich preferencií alebo požiadaviek na cestovanie. Extra ľahký materiál, z ktorého je kufor vyrobený, zaisťuje, že neprekročíte váhové limity stanovené leteckými spoločnosťami a vaša cesta je tak pohodlnejšia.

Kufor má 2 vonkajšie priehradky, vďaka čomu získate ďalší priestor na veci, ktoré chcete mať po ruke. Tieto priehradky sú ideálne na dokumenty, knihy alebo čokoľvek iné, čo chcete mať po ruke bez toho, aby ste museli otvárať celú batožinu.

Vo vnútri je kufor vybavený sieťovaným vreckom, ktoré je ideálne na efektívne usporiadanie drobností alebo toaletných potrieb. Priečne popruhy zaisťujú optimálnu fixáciu obsahu a zabraňujú nekontrolovanému pohybu predmetov počas prepravy.

S týmto kufrom bude vaše cestovanie jednoduchšie a organizovanejšie a zároveň vám poskytne príjemný a pohodlný zážitok počas vašich dobrodružstiev po celom svete. Bezpečnosť objektov zaisťuje trojmiestny kód, výrobný kód je 000 a je možné ho nastaviť podľa preferencie.

 

INFORMÁCIE

Výrobky sa merajú ručne, preto sa môže vyskytnúť menšia odchýlka v rozmeroch (maximálne +/- 1-2 cm). V závislosti od nastavenia obrazovky sa farba výrobkov môže mierne líšiť od tej, ktorú vidíte na monitore.
Tašky s dopravou zdarma tašky objednané v hodnote nad 60 EUR
Kufor s dopravou zdarma kufre objednané v hodnote nad 80 EUR
Výmena a vrátenie do 14 dní od obdržania produktu.
Rýchle doručenie na území Slovenska 1-2 pracovné dni od spracovania objednávky
Zákaznícka linka +421 2 330 706 84

Všetky hodnotenia Bonluo.sk