Barion Pixel

Používaním našej webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie podľa pravidiel používania súborov cookie.

Súhlasím
Menu

Čierna taška Zellia cez rameno s možnosťou premeny na ruksak z ekologickej kože veľkosť 31*25*13cm

Cena:
€ 39.00
€ 31.00
Očakávané doručenie: 22 október 2024
Model: ZE-22199-BLACK
Dostupnosť: na sklade
Rozmery: 31*25*13cm
Farba
 
Množstvo:kus

Popis

Konvertibilná taška cez rameno je ideálnou voľbou pre ľudí, ktorí chcú štýl aj všestrannosť. Táto taška je vyrobená z ekologickej kože a ponúka kombináciu textúr s matným vrchným dielom a spodnou časťou z lakovanej kože, ktoré dodávajú sofistikovaný a moderný efekt. Lakovaná povrchová úprava na spodnej časti nielen dodáva eleganciu, ale poskytuje aj mimoriadnu odolnosť proti opotrebovaniu na najviac exponovaných miestach.

Pomocou nastaviteľných popruhov sa dá rýchlo a jednoducho premeniť z tašky cez rameno na batoh. Veľkorysý interiér je dobre rozčlenený, s vreckom na zips na menšie predmety a otvoreným vreckom pre rýchly prístup k telefónu, kľúčom alebo iným nevyhnutným veciam.

Bočné kovové zipsy nielen dopĺňajú moderný dizajn, ale poskytujú dodatočný prístup k vonkajším vreckám, čím zvyšujú funkčnosť. Je to skvelá taška na každodenné aktivity, vhodná do kancelárie aj na bežné výlety.

INFORMÁCIE

Výrobky sa merajú ručne, preto sa môže vyskytnúť menšia odchýlka v rozmeroch (maximálne +/- 1-2 cm). V závislosti od nastavenia obrazovky sa farba výrobkov môže mierne líšiť od tej, ktorú vidíte na monitore.

Tašky s dopravou zdarma tašky objednané v hodnote nad 60 EUR
Kufor s dopravou zdarma kufre objednané v hodnote nad 80 EUR
Výmena a vrátenie do 14 dní od obdržania produktu.
Rýchle doručenie na území Slovenska 1-2 pracovné dni od spracovania objednávky
Zákaznícka linka +421 2 330 706 84

Všetky hodnotenia Bonluo.sk