Barion Pixel

Používaním našej webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie podľa pravidiel používania súborov cookie.

Súhlasím
Menu

Hnedá súprava dámskych tašiek Bonluo so vzorom imitácie kože (4ks)

Cena:
€ 50.00
€ 40.00
Očakávané doručenie: 11 september 2024
Model: C-JBB-21528-BROWN
Dostupnosť: Nie je na sklade

Rozmery:

Taška cez rameno: 29*33*14 cm

Crossbody kabelka: 14*22*7cm

Kabelka: 13*22 cm

Držiak karty: 11*8 cm

Farba
 

Popis

Súprava kabeliek z umelej kože je praktická aj štýlová a poskytne vám všetko, čo potrebujete na dotvorenie akéhokoľvek outfitu štýlovo a sofistikovane. Každý prvok je navrhnutý tak, aby vám zabezpečil pohodlie a funkčnosť počas celého dňa.

Taška cez rameno je ústredným prvkom súpravy s jednou, ale mimoriadne priestrannou priehradkou, ktorá vás zaujme svojou veľkorysou kapacitou. Vnútri nájdete tri otvorené vrecká, ktoré sú ideálne na usporiadanie vašich základných vecí, z ktorých dve sú malé na menšie predmety a dve sú na zips, aby boli vaše cennosti v bezpečí.

Jednoduchá a elegantná crossbody kabelka je ideálnym partnerom na dni v pohybe. Bez ďalších vreciek v priehradke je to ideálna voľba pre chvíle, keď chcete úplnú slobodu pohybu bez obetovania štýlu.

Súpravu dopĺňa kabelka a držiak na dokumenty, ktoré dokonale dopĺňajú komplet a poskytujú vám všestrannosť a viaceré možnosti využitia. S touto sadou dámskych tašiek budete vyžarovať sebadôveru a štýl pri každej príležitosti!

INFORMÁCIE

Výrobky sa merajú ručne, preto sa môže vyskytnúť menšia odchýlka v rozmeroch (maximálne +/- 1-2 cm). V závislosti od nastavenia obrazovky sa farba výrobkov môže mierne líšiť od tej, ktorú vidíte na monitore.
Tašky s dopravou zdarma tašky objednané v hodnote nad 60 EUR
Kufor s dopravou zdarma kufre objednané v hodnote nad 80 EUR
Výmena a vrátenie do 14 dní od obdržania produktu.
Rýchle doručenie na území Slovenska 1-2 pracovné dni od spracovania objednávky
Zákaznícka linka +421 2 330 706 84

Všetky hodnotenia Bonluo.sk