Barion Pixel

Používaním našej webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie podľa pravidiel používania súborov cookie.

Súhlasím
Menu

Svetlohnedá dámska súprava tašiek z imitácie kože Bonluo (4ks)

Cena:
€ 45.00
€ 36.00
Očakávané doručenie: 11 september 2024
Model: C-JBB-20801-KHAKI
Dostupnosť: na sklade

Rozmery:

Taška cez rameno: 25*31*14cm

Crossbody kabelka: 17*24*5cm

Taška na zápästie: 12 * 20 cm

Držiak na dokumenty: 11*8cm

Farba
 
Množstvo:kus

Popis

Táto súprava dámskych tašiek z imitácie kože vás zaujme svojou eleganciou a funkčnosťou. Predpokladá sa, že každá taška ponúka štýl aj užitočnosť rafinovaným spôsobom. Taška cez rameno je ústredným bodom súpravy a obsahuje jednu veľkorysú priehradku, ktorá je ideálna na usporiadanie vecí a zároveň zostáva módna. Vnútri nájdete dve malé otvorené vrecká, ideálne na uloženie malých predmetov, ako je telefón alebo kľúče, po ruke. K dispozícii je tiež uzavreté vrecko na zips, ktoré vám poskytne bezpečnosť, ktorú potrebujete pre vaše cennosti.

Crossbody kabelka je jednoduchý, ale elegantný spoločník, ideálny pre dni, keď sa chcete ľahko pohybovať a užívať si slobodu pohybu. Hoci má táto taška minimalistický dizajn, nerobí kompromisy v kvalite a štýle.

Súpravu dopĺňa obálková taška na zápästie, ktorá dodáva punc elegancie a všestrannosti. Táto taška je ideálna na špeciálne udalosti alebo večery, keď si chcete zachovať sofistikovaný a rafinovaný vzhľad.

V neposlednom rade držiak na dokumenty dodáva súprave praktický nádych a je ideálny na prehľadné a prístupné usporiadanie vašich dokumentov a kariet.

INFORMÁCIE

Výrobky sa merajú ručne, preto sa môže vyskytnúť menšia odchýlka v rozmeroch (maximálne +/- 1-2 cm). V závislosti od nastavenia obrazovky sa farba výrobkov môže mierne líšiť od tej, ktorú vidíte na monitore.
Tašky s dopravou zdarma tašky objednané v hodnote nad 60 EUR
Kufor s dopravou zdarma kufre objednané v hodnote nad 80 EUR
Výmena a vrátenie do 14 dní od obdržania produktu.
Rýchle doručenie na území Slovenska 1-2 pracovné dni od spracovania objednávky
Zákaznícka linka +421 2 330 706 84

Všetky hodnotenia Bonluo.sk