Barion Pixel

Používaním našej webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie podľa pravidiel používania súborov cookie.

Súhlasím
Menu

Svetlozelená Kozmetická taštička na cestovanie Rozmery 25*23*11cm Bonluo

Cena:
€ 19.00
€ 15.00
Očakávané doručenie: 11 september 2024
Model: C-HC-2233-L.BLUE
Dostupnosť: Nie je na sklade
Rozmery: 25*23*11cm
Farba

Popis

Dokonalý cestovný organizér na kozmetiku vyrobený z odolného a ľahkého polyesteru je ideálnym riešením, ako mať všetky svoje kozmetické výrobky dobre organizované a poruke. Hlavná priehradka sa uzatvára vekom s pevným zipsom, ktorý zaisťuje ochranu a bezpečnosť predmetov vo vnútri. Vnútri nájdete tri malé vrecká na zips, ideálne na uloženie malých predmetov, ako sú šperky, očný make-up alebo iné nevyhnutné doplnky. K dispozícii je tiež päť otvorených vreciek, ktoré poskytujú ďalší priestor pre predmety rôznych veľkostí.

Boky tašky sú vybavené zipsami, ktoré po otvorení odhalia ďalšie priehradky špeciálne navrhnuté na uloženie štetcov alebo iných malých a tenkých predmetov. Tieto priehradky sú ideálne na uloženie všetkých potrebných nástrojov na bezpečnom a prístupnom mieste, čím sa zabráni ich strate alebo poškodeniu počas prepravy. Kompaktný a inteligentný dizajn organizéra uľahčuje balenie a prenášanie a zároveň poskytuje dostatok priestoru na to, aby ste mali všetky svoje kozmetické výrobky dobre usporiadané a po ruke, nech ste kdekoľvek.

INFORMÁCIE

Výrobky sa merajú ručne, preto sa môže vyskytnúť menšia odchýlka v rozmeroch (maximálne +/- 1-2 cm). V závislosti od nastavenia obrazovky sa farba výrobkov môže mierne líšiť od tej, ktorú vidíte na monitore.
Tašky s dopravou zdarma tašky objednané v hodnote nad 60 EUR
Kufor s dopravou zdarma kufre objednané v hodnote nad 80 EUR
Výmena a vrátenie do 14 dní od obdržania produktu.
Rýchle doručenie na území Slovenska 1-2 pracovné dni od spracovania objednávky
Zákaznícka linka +421 2 330 706 84

Všetky hodnotenia Bonluo.sk