Barion Pixel

Používaním našej webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie podľa pravidiel používania súborov cookie.

Súhlasím
Menu

Youtube videá

Čierna kabelka Bonluo z pravej kože Veľkosť (29*27*13cm)

Cena:
€ 75.00
€ 59.00
Očakávané doručenie: 11 september 2024
Model: CH-50533-BLACK
Dostupnosť: Nie je na sklade

Materiál: prírodná koža

Veľkosť: 29*27*13cm

Odnímateľný popruh: 120 cm

Farba
 

Popis

Objavte všestrannosť a eleganciu s touto taškou z pravej kože, ktorá je navrhnutá tak, aby sa prispôsobila vašim každodenným potrebám. Táto taška vyrobená z vysoko kvalitnej pravej kože zaujme svojim prepracovaným dizajnom a výnimočnou odolnosťou.
Jednou z charakteristických vlastností tejto tašky je jej odnímateľný interiér, ktorý možno použiť aj ako samostatnú kabelku. Máte teda dve príslušenstvo v jednom, čo vám dáva flexibilitu pri výbere spôsobu použitia v závislosti od kontextu a preferencií.

Hlavná priehradka tašky je priestranná a dobre organizovaná, ideálna na to, aby ste mali všetky svoje nevyhnutnosti poruke. Keď potrebujete väčšiu voľnosť pohybu alebo menší kompaktný doplnok, jednoducho odpojte vnútro a použite ho ako štýlovú kabelku. Dizajn tašky dopĺňajú kvalitné kovové detaily a jemné prešívanie, ktoré jej dodávajú rafinovaný a moderný vzhľad. Nastaviteľné popruhy zaisťujú pohodlie pri nosení, či už sa rozhodnete nosiť na ramene, v ruke alebo použiť samostatnú kabelku.

INFORMÁCIE

Výrobky sa merajú ručne, preto sa môže vyskytnúť menšia odchýlka v rozmeroch (maximálne +/- 1-2 cm). V závislosti od nastavenia obrazovky sa farba výrobkov môže mierne líšiť od tej, ktorú vidíte na monitore.
Tašky s dopravou zdarma tašky objednané v hodnote nad 60 EUR
Kufor s dopravou zdarma kufre objednané v hodnote nad 80 EUR
Výmena a vrátenie do 14 dní od obdržania produktu.
Rýchle doručenie na území Slovenska 1-2 pracovné dni od spracovania objednávky
Zákaznícka linka +421 2 330 706 84

Všetky hodnotenia Bonluo.sk