Barion Pixel

Používaním našej webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie podľa pravidiel používania súborov cookie.

Súhlasím
Menu

Ormi Stredný ricegold kufor Prémiová kvalita Extrémne odolný voči nárazom Veľkosť 66*44*25cm

Cena:
€ 94.00
€ 75.00
Očakávané doručenie: 19 september 2024
Model: ORMI-PP8808-RICEGOLD-M
Dostupnosť: na sklade

Rozmery: 66*44*25cm

Maximálna výška rukoväte: 43 cm

Materiál: 100% polypropylén

Aká veľkosť by bola najlepšia pozri tu
Farba
Množstvo:kus

Popis

Tento prémiový kufor vyrobený z vysoko kvalitného polypropylénu je ideálny na cestovanie vďaka svojim výnimočným vlastnostiam. Konštrukčný materiál je extrémne pevný, nerozbitný a neuveriteľne ľahký, čo zaisťuje, že vaša batožina zostane neporušená a ľahko sa s ňou manipuluje. Vozík je tiež úplne vodotesný a chráni vaše veci pred všetkými druhmi počasia.

Tento kufor vybavený robustnými a tichými kolesami, ktoré sa otáčajú o 360 stupňov, vám ponúka maximálnu mobilitu a zvýšený komfort počas výletov. Jeho odolná rukoväť zvyšuje bezpečnosť a jednoduchosť použitia, pretože je navrhnutá tak, aby odolala častému používaniu a značnej hmotnosti.

Vnútro kufra je vyrobené z mimoriadne odolného materiálu, navrhnutého tak, aby odolal opotrebovaniu. Dodáva sa s kódom TSA nastaveným z výroby na 000, vďaka čomu budete mať bezpečnosť svojej batožiny vždy pod kontrolou.

Vnútorná organizácia je optimalizovaná pre efektivitu a pohodlie: jedna strana kufra obsahuje popruhy na zaistenie oblečenia, ktoré ho udrží v bezpečí a bez pokrčenia, zatiaľ čo druhá strana obsahuje veľké vrecko a dve menšie vrecká. Jedno z týchto vreciek je vybavené sieťovinou pre viditeľnosť a rýchly prístup a druhé je špeciálne navrhnuté pre mokré oblečenie, vďaka čomu zostane všetko organizované a oddelené počas vašich ciest.

INFORMÁCIE

Výrobky sa merajú ručne, preto sa môže vyskytnúť menšia odchýlka v rozmeroch (maximálne +/- 1-2 cm). V závislosti od nastavenia obrazovky sa farba výrobkov môže mierne líšiť od tej, ktorú vidíte na monitore.
Tašky s dopravou zdarma tašky objednané v hodnote nad 60 EUR
Kufor s dopravou zdarma kufre objednané v hodnote nad 80 EUR
Výmena a vrátenie do 14 dní od obdržania produktu.
Rýchle doručenie na území Slovenska 1-2 pracovné dni od spracovania objednávky
Zákaznícka linka +421 2 330 706 84

Všetky hodnotenia Bonluo.sk