Barion Pixel

Používaním našej webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie podľa pravidiel používania súborov cookie.

Súhlasím
Menu

Univerzálny cestovný adaptér s konvertorom a nabíjačkou Bonluo

Cena:
€ 29.00
€ 23.00
Očakávané doručenie: 11 september 2024
Model: CH-M199
Dostupnosť: na sklade

zahŕňajú

4 USB miesta

Univerzálna zásuvka

Farba
 
Množstvo:kus

Popis

Univerzálny adaptér cestovnej zásuvky Converter Charger je nepostrádateľným doplnkom pre akýkoľvek typ cestovania. Vďaka kompaktnému a ľahkému dizajnu ho možno ľahko prenášať v cestovnej batožine bez toho, aby zaberal veľa miesta.

Adaptér je vybavený viacerými typmi zástrčiek a zásuviek, takže ho možno použiť takmer v ktorejkoľvek krajine na svete. Bez ohľadu na tvar a konfiguráciu zásuvky v mieste určenia vám tento adaptér umožní bezpečné pripojenie rôznych elektronických zariadení ako sú mobilné telefóny, tablety, notebooky, fotoaparáty alebo iné nabíjacie zariadenia.

Hlavnou črtou tohto adaptéra je jeho všestrannosť, podpora zásuviek s rôznymi napäťovými a frekvenčnými štandardmi pre zaistenie bezpečného a efektívneho nabíjania vašich zariadení. Pri cestách do zahraničia sa teda už nemusíte obávať kompatibility zástrčky.

Univerzálny cestovný adaptér nabíjačky je vybavený bezpečnostnými opatreniami na ochranu vašich zariadení pred prepätím, nadprúdom alebo skratom. Môžete si tak byť istí, že vaše zariadenia budú chránené za každých podmienok.

Tento adaptér je praktickým a efektívnym riešením pre tých, ktorí často cestujú alebo cestujú do krajín s rôznymi štandardmi zástrčiek. Bez ohľadu na miesto určenia, s týmto adaptérom budete môcť bez obáv nabíjať svoje elektronické zariadenia a zostať v spojení so svojimi blízkymi alebo dôležitými aktivitami počas celej cesty.

 

INFORMÁCIE

Výrobky sa merajú ručne, preto sa môže vyskytnúť menšia odchýlka v rozmeroch (maximálne +/- 1-2 cm). V závislosti od nastavenia obrazovky sa farba výrobkov môže mierne líšiť od tej, ktorú vidíte na monitore.
Tašky s dopravou zdarma tašky objednané v hodnote nad 60 EUR
Kufor s dopravou zdarma kufre objednané v hodnote nad 80 EUR
Výmena a vrátenie do 14 dní od obdržania produktu.
Rýchle doručenie na území Slovenska 1-2 pracovné dni od spracovania objednávky
Zákaznícka linka +421 2 330 706 84

Všetky hodnotenia Bonluo.sk