Barion Pixel

Používaním našej webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie podľa pravidiel používania súborov cookie.

Súhlasím
Menu

Youtube videá

Kávová-hnedá Mapa 2 v 1 originálne kožené puzdro na iPad Veľkosť (30*23*3cm) Bonluo

Cena:
€ 82.00
€ 65.00
Očakávané doručenie: 19 september 2024
Model: C-MT-3025-COFFEE
Dostupnosť: na sklade

Veľkosť: 30*23*3cm

Materiál: prírodná koža

Veľkosť Ipadu: 9,7 palca

Farba
Množstvo:kus

Popis

Puzdro na iPad je vyrobené zo 100% hovädzej kože, ktorá je pevná a odolná. Ochráni váš tablet pred poškriabaním, nárazmi, prachom alebo iným každodenným poškodením. Vysoká kvalita na vás pri prenášaní pôsobí klasickým dojmom.

Tento organizér chráni váš tablet pred poškriabaním, nárazmi, prachom alebo iným každodenným poškodením Vrecko na karty, 4 sloty na telefón, 4 držiaky na perá, 1 úložný priestor na kábel a 1 podložka na písanie. Má štyri elastické rohy na ukladanie vášho iPadu alebo dokumentov, ktoré zaisťujú bezpečnosť a pohodlný prístup. Hladký a odolný kryt poskytuje ochranu a poskytuje pevné miesto na písanie na cestách. Zapínanie na zips zabraňuje poškodeniu obsahu, zatiaľ čo tenký dizajn sa dobre zmestí do kufra/batohu alebo aktovky. Vyzerajte sebavedomo a profesionálne pri používaní tejto štýlovej obchodnej mapy na stretnutiach, pracovných pohovoroch alebo učebniach; výborný spoločník na služobnú cestu. Perfektná mapa životopisu na konferenciu, pohovor, prezentáciu Ideálny darček pre partnerov, priateľov, priateľa alebo priateľku, obchodných klientov, kolegov. Skvelá voľba pre absolventov vysokých škôl, ktorí hľadajú svoje prvé zamestnanie. Tento zipsový organizér portfólia je najlepší darček pre mužov a ženy. Vhodné pre ľavákov aj pravákov. Najlepší produkt pre podnikanie, kanceláriu, vysokú školu. Od luxusnej hovädzej kože až po hladké zipsy, garantujeme, že sa budete s rozhodnutím o kúpe cítiť spokojní. Povinná výbava pre zaneprázdnených profesionálov, ktorí chcú ušetriť čas pri organizovaní a frustrácii z pokrčených a neporiadnych papierov. Keď ho nepoužívate, skladujte ho na suchom mieste a vyčistite ho olejom na kožu.

INFORMÁCIE

Výrobky sa merajú ručne, preto sa môže vyskytnúť menšia odchýlka v rozmeroch (maximálne +/- 1-2 cm). V závislosti od nastavenia obrazovky sa farba výrobkov môže mierne líšiť od tej, ktorú vidíte na monitore.
Tašky s dopravou zdarma tašky objednané v hodnote nad 60 EUR
Kufor s dopravou zdarma kufre objednané v hodnote nad 80 EUR
Výmena a vrátenie do 14 dní od obdržania produktu.
Rýchle doručenie na území Slovenska 1-2 pracovné dni od spracovania objednávky
Zákaznícka linka +421 2 330 706 84

Všetky hodnotenia Bonluo.sk